Door een internetstoring lopen wij achter met de verzending van pakketten. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te handelen. Ook zijn wij hierdoor telefonisch slecht bereikbaar, neem daarom bij voorkeur per email contact met ons op! Onze excuses voor het ongemak.

Corona mededeling - Afhalen is alleen nog maar mogelijk na het plaatsen en betalen van een online bestelling. Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afhaalafspraak. Wij raden je aan om zoveel als mogelijk bestellingen te laten bezorgen. Vanaf € 75,00 geen verzendkosten binnen Nederland!

Putoline DX11 Kettingspray Spuitbus 500ml

Putoline DX11 Kettingspray Spuitbus 500ml

Putoline DX11 Kettingspray Spuitbus 500ml

Artikelnummer: BO150231

Putoline Oil DX11 Kettingspray is een synthetisch kettingsmeermiddel, voor hoog prestatie niveau en geschikt voor road en off road gebruik. De unieke waterafstotende, niet afslingerende samenstelling penetreert tot diep in de kettingschakels en legt een super hechtende, beschermende laag. DX11 zorgt voor perfecte bescherming tegen corrosie en slijtage en reduceert wrijving bij herhaaldelijk gebruik. Het product is schoon in gebruik en geschikt voor zowel open-, O-ring- en X-ring kettingen.

€ 10,01

€ 8,95

.

Aanvullende Informatie

BO150231

Nee

Putoline

DX11

Kettingsprays

Nee

Spuitbus

Nee

500ml

Aanbiedingen, Onderhoud, Olie, Sprays, Putoline, DX11, Kettingspray, Spuitbus, 500ml.

Nee

Beoordelingen

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Aanbiedingen/

Onderhoud/Olie & Sprays/